ekologiczna konfitura Jagodowa z sokiem z cytryny pasteryzowana o obniżonej zawartości cukru.Sporządzono z 84 g owoców na 100 g artykułu.
Zobacz w sklepienaturalna konfitura Wiśnia z imbirem pasteryzowana o obniżonej zawartości cukru. Sporządzono z 82 g owoców na 100 g artykułu.
Zobacz w sklepiekomponenty maliny* (80 %), cukier trzcinowy*, substancja żelująca: pektyny (*certyfikowany organiczny) OPIS ekologiczna konfitura Malina...
Zobacz w sklepieEkologicza konfitura Truskawka z cynamonem pasteryzowana o obniżonej zawartości cukru. Sporządzono z 83 g truskawek na 100 g towaru.
Zobacz w sklepieskładnikiekologiczne śliwki 100 %.OPISSporządzono z 297 g śliwek na 100 g produktu. Łączna zawartość cukru 20 g na 100 g artykułu.towar...
Zobacz w sklepiekomponentymini kiwi*, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca: pektyny. (*certyfikowany organiczny)OPISEkologiczny dżem z kiwi,...
Zobacz w sklepie