Herrmanns Classic Bio Menu proponuje odpowiednią dla gatunku mokrą karmę dla wszelkich psów, w której większość części jest najkorzystniejszej, certyfikowanej jakości organicznej i pochodzi z kontrolowanej hodowli ekologicznej lub z ich naturalnego środowiska. Wysokiej jakości surowce pochodzą z regionu Górnej Bawarii, gdzie znajduje się na dodatek zakład produkcyjny marki Herrmann. Herrmanns zwraca szczególną uwagę na jakość i etykę. Na przykład zwierzęta są poddawane ubojowi bezpośrednio w gospodarstwach, żeby uniknąć transportu zwierząt. Pasza podawana zwierzętom jest dodatkowo ściśle monitorowana; antybiotyki i inne substancje stymulujące wzrost są niedopuszczalne w Herrmanns! Dużą wagę przywiązuje się dodatkowo do hodowli na wolnym wybiegu lub regularnego naturalnego dostępu do świeżego powietrza. Tylko 3 ascetycznce z oferowanych przez nas odmian nie posiadają jakości ekologicznej: Ryby - to dziko złowione ze względu na gorsze warunki chowu, dziczyzna - jako iż dzicz jest najlepszym miejscem do życia, oraz owce - lecz pozyskiwane z gospodarstw ekologicznych. Smaczne menu gromadzi tylko jedno źródło białka zwierzęcego, co zapewnia słuszną strawność, bardzo dla psów wrażliwych na komponenty odżywcze. Każde menu zawiera co najmniej 50% mięsa. Owoce, warzywa, węglowodany i oleje ponadto pochodzą z kontrolowanych upraw naturalnych i są w głównej mierze pochodzenia regionalnego. Zapewniają one niezbędne witaminy, błonnik i minerały. Delikatna produkcja zapewnia zachowanie części odżywczych i długi okres trwałości bez konserwantów. Puszki są napełniane a następnie zamykane w temperaturze około 3 stopni, a następnie podgrzewane w łagodnej temperaturze. W ten sposób można też zapobiec rozwojowi bakterii. Regularne kontrole produktów i firmy przeprowadzane poprzez niezależne laboratorium badawcze i urząd weterynaryjny gwarantują niezmiennie najwyższą jakość. Herrmanns Classic Bio Menu,, 12 x 400 g w skrócie: Wysokiej jakości mokra karma dla wszelkich psów. Surowce najwyższej jakości: większość ascetycznców pochodzi od certyfikowanych dostawców organicznych. Wysoka dbałość o jakość i etykę: zwierzęta są poddawane ubojowi bezpośrednio w stosownych gospodarstwach, aby uniknąć transportu zwierząt, skrupulatna kontrola paszy ubijanych zwierząt - bez antybiotyków i innych substancji stymulujących wzrost, dużą wagę przywiązuje się w dodatku do hodowli na wolnym wybiegu albo regularnego dostępu do świeżego powietrza. Najlepsza realna jakość mięsa: mięso pochodzi bezpośrednio z Bawarii, gdzie znajduje się zakład produkcyjny. Z wyjątkiem 3 surowców (dziczyzna, ryby i owce), wszystkie rodzaje mięsa są jakości naturalnej. Pojedyncze białko z co najmniej 50% zawartością mięsa: w każdym menu stosowane jest tylko jedno źródło białka zwierzęcego, a udział mięsa w menu wynosi co najmniej 50%. Owoce, warzywa, węglowodany i oleje pochodzące z kontrolowanych upraw ekologicznych i w głównej mierze pochodzenia regionalnego gwarantują podaż ważnych witamin, minerałów i błonnika. Delikatna produkcja: puszki są napełniane w temperaturze 3 stopni, zamykane, a następnie podgrzewane w łagodnej temperaturze - zapobiega to rozwojowi bakterii i zagwarantuje długi okres przydatności do spożycia wynoszący 18-24 miesięcy bez konieczności użytkowania dodatków konserwujących. Tworzone bez żadnych dodatków ani konserwantów. Prawie wszystkie produkty są opatrzone pieczęcią stowarzyszenia producentów "Biokreis". Bieżące kontrole gwarantujące niezmiennie wysoką jakość: produkty są regularnie kontrolowane poprzez niezależne laboratorium badawcze i urząd weterynaryjny.