naturalny ryż biały kolisty. Dodatek do wielu posiłków. Nadaje się do risotto, zup, mięs, sałatek i deserów.
Zobacz w sklepieZagotować 0,5l MLEKA albo wody. Do gotującego się MLEKA (wody) wsypać 3-4 łyżki stołowe kaszy. Gotować 3-5 minut, na niepokaźnym ogniu...
Zobacz w sklepieKasza kuskus jest wyrobem z pszenicy durum. Stanowi dodatek do mięs i warzyw.
Zobacz w sklepieskładnikiekologiczna kasza jaglana 100 %OPISEkologiczna kasza jaglana otrzymana z łuszczonego prosa. Nadzwyczajna na śniadanie z suszonymi...
Zobacz w sklepieKasza jęczmienna jest to rodzaj kaszy wyrabianej z ziarna jęczmienia zwyczajnego.
Zobacz w sklepietowar otrzymany z ziarna gryki poddanego zabiegom suszenia.
Zobacz w sklepieKasza gryczana niepalona charakterzuje się delikatnym smakiem. Wyjątkowo modna wśród dieteyków na całym świecie. Artykuł do zastosowania...
Zobacz w sklepieelementy naturalna kasza gryczana niepalona 100 % OPIS Sposób przygotowania: gotować w osolonej wodzie w proporcji 1:2 (1 porcja kaszy...
Zobacz w sklepie