Suszone w temperaturze poniżej 42°C. Biały nalot może wynikać z naturalnie występującej soli.
Zobacz w sklepieSos Shoyu znamionuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji PSZENICY. W związku z tym nadaje się do dłuższego...
Zobacz w sklepieLiście nori to produkt, który często wykorzystuje się w potrawach kuchni azjatyckiej. Cienkie i suszone listki nadają naszym potrawom...
Zobacz w sklepieprodukt stworzony zwodorostów Wakame, zgromadzony ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C),...
Zobacz w sklepietowar stworzony z wodorostów Nori, zebrany ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej 40°C), pocięty...
Zobacz w sklepieprodukt wytwarzany z 3 rodzajów wodorostów, skategoryzowany ręcznie w środowisku naturalnym, odwodniony w niskiej temperaturze (poniżej...
Zobacz w sklepiekomplet Do Sushi Na Początek Dodatki Starter Plus
Zobacz w sklepie