BIO Pszenna mąka pełnoziarnista nadaje się do wypiekania chleba, przygotowywania deserów oraz zagęszczania zup i sosów. Pochodzi z...
Zobacz w sklepieMąka z czerwonej soczewicyMąka z roślin strączkowych. Możliwa obecność nasion sezamu. Nadaje się do zagęszczania dań i zup, do panierowania,...
Zobacz w sklepieMąka ryżowa pełnoziarnista wyśmienicie pasuje do zagęszczania sosów, zup i dań warzywnych. Można ją dodawać do bezglutenowego ciasta...
Zobacz w sklepieMąka gryczana (biała) dodana do białej mąki pszennej wpływa na udoskonalenie jej smaku. Jej atrybuty wiążące pomogą przygotować nadzwyczajne...
Zobacz w sklepieMąka kukurydziana bezglutenowa. Nadaje się do przygotowania róznych kluseczek i wkładek do zup, można ją dodawać do ciasta na pieczywo...
Zobacz w sklepieBIO Mąka gryczana jest zrobiona z drobno zmielonej kaszy gryczanej naturalnej jakości Jest naturalnie bezglutenowa i możesz zamienić...
Zobacz w sklepieBIO Mąka gryczana jest zrobiona z drobno zmielonej kaszy gryczanej organicznej jakości Jest naturalnie bezglutenowa i możesz zamienić...
Zobacz w sklepieBIO Pszenna mąka pełnoziarnista nadaje się do wypiekania chleba, przygotowywania deserów, a także zagęszczania zup i sosów. Pochodzi...
Zobacz w sklepieBIO Drobnoziarnista Orkiszowa Mąka Razowa jest zrobiona z drobno zmielonych ziaren orkiszu ekologicznej jakości. Oprócz swojego pysznego...
Zobacz w sklepieBIO Rye Wholemeal Fine Flour jest wytwarzana z całych ziaren żyta o jakości ekologicznej. Ma ciemniejszą barwę, błogi aromat i delikatny...
Zobacz w sklepieBIO Drobnoziarnista Orkiszowa Mąka Razowa jest zrobiona z drobno zmielonych ziaren orkiszu ekologicznej jakości. Oprócz swego pysznego...
Zobacz w sklepie