GEIS75000X Klasa energetyczna A technika Multi-taste Drzwi z nanopowłoką prowadnice teleskopowe miękkie zamykanie drzwi Poznaj bliżej firmę Grundig Najważniejsze parametry piekarnika GEIS75000X booster drzwi z pełnego szkła oświetlenie halogenowe technologia Multi-Taste technika Multi-Taste to połączenie dwóch nawiewów gorącego powietrza, z wentylatora w tylnej ścianie, a także z niewielkich otworów znajdujących się w ścianach bocznych. Dzięki takiemu rozwiązaniu cyrkulacja powietrza jest ustabilizowana, a potrawy pieczone są bardziej równomiernie. Technika Multi-Taste pozwala na pieczenie potraw aż na trzech stopniach, oszczędzając czas i energię. Drzwi z nanopowłoką Wewnętrzne szklane drzwi piekarnika pokryte są nanopowłoką uniemożliwiającą przywieraniu brudu. Dzięki nanopowłoce czyszczenie drzwi piekarnika, w szczególności z plam po oleju, nie będzie wymagało dużego wysiłku. Prowadnice teleskopowe Prowadnice teleskopowe to komfortowe i przeważnie bezpieczne rozwiązanie, zezwalające wysunąć tacę z gorącym daniem bez ryzyka poparzenia. Miękkie zamykanie drzwi Specjalnie zaprojektowane drzwi piekarników Grundig zamykają się subtelnie, cicho i w bezpieczny sposób. Booster prędkie nagrzewanie Booster to funkcja pokaźnie usprawniająca pieczenie. Po jej włączeniu piekarnik wykorzystuje wszystkie dostępne źródła ciepła,ekspresowo osiągnąć zadaną temperaturę, po czym wraca do nastawionego trybu pieczenia. Drzwi z pełnego szkła Drzwi piekarników Grundig produkowane są z pełnego szkła, bez załamań i śrub, przez co ich czyszczenie jest nieskomplikowane i komfortowe. Dla jeszcze obszerniejszego komfortu, szklane drzwi można z łatwością wyjąć w celu jeszcze staranniejszego czyszczenia. Oświetlenie halogenowe Cylindryczne lub kwadratowe lampy, umieszczone na tylnych albo bocznych ścianach piekarnika, to komfortowe rozwiązanie, umożliwiające łatwą obserwację gotującej się potrawy. Halogenowe żarówki zapewniają jaśniejsze oświetlenie i są bardziej energooszczędne. Każdego roku w samej Unii Europejskiej wyrzuca się 27 milionów ton żywności. Marnowanie jedzenia to istotny problem globalny i główny temat zrównoważonego rozwoju ONZ na 2030 r. Największym źródłem odpadów żywnościowych jesteśmy my, kupujący. Od 30 do 50% całkowitej ilości wyrzucanej żywności pochodzi z naszych kuchni. Rozwiązanie tego problemu jest jasne – walkę z marnotrawieniem żywności powinniśmy zacząć od własnego domu. Poznaj bliżej filozofię Grundig „Respect Food” i nie marnuj już więcej jedzenia. Jako wiodący producenci AGD zobowiązaliśmy się do rozwoju naszych urządzeń i wprowadzenia prekursorskich funkcji, które zapewnią, że żywność pozostanie dłużej świeża. Grundig – razem wytwarzamy dom i zmieniamy go na lepsze. Www.grundig....