• Sos Teriyaki 500 ml 1 szt., ST500 - Galeria produktu

Zdjęcia produktu

Sosy i dodatki

Sos Teriyaki 500 ml 1 szt., ST500

Opinie / recenzje

Brak danych

Podstawowe dane

  • Kategoria: Artykuły spożywcze » Sosy i dodatki
  • Stan magazynowy: Produkt niedostępny
Więcej cech produktu

Skrócony opis

elementy: cukier, woda, soja NON-GMO, mąka pszenna, sól, modyfikowana skrobia kukurydziana, środek konserwujący: sorbinian potasu. Sos teriyaki stanowi wspaniałą marynatę do mięs, ryb, przekąsek...

Promocja dla Ciebie

Najlepsza cena w bazie: Brak produktu Oferta przygotowane przez sklep: Przejdź do sklepu Podobne produkty

W celu zaoferowania najatrakcyjniejszej ceny zostało sprawdzone zestawienie ogromnej ilości hurtowni i sklepów internetowych. Niestety, ale ani jeden z partnerów w tej chwili nie ma na stanie produktu Sos Teriyaki 500 ml 1 szt., ST500. Asortyment w kategorii Sosy i dodatki jest aktualizowany w czasie rzeczywistym, zapraszamy za jakiś czas.

Pełny opis Sos Teriyaki 500 ml 1 szt., ST500

komponenty: cukier, woda, soja NON-GMO, mąka pszenna, sól, modyfikowana skrobia kukurydziana, środek konserwujący: sorbinian potasu.

Sos teriyaki stanowi znakomitą marynatę do mięs, ryb, przekąsek oraz sushi handroll. Ma słodki, a równocześnie lekko wytrawny smak.

Parametry produktu

Kategoria

Sosy i dodatki

Rodzaj

Sos

Opinia użytkowników

-

Recenzje / opinie użytkowników

Jeśli miałeś szansę korzystać z prezentowanego produktu Sos Teriyaki 500 ml 1 szt., ST500 wyślij do nas recenzję lub opinię. Wskaż innym czy relacja jakość / cena jest dla Ciebie na satysfakcjonującym poziomie, jakie są Twoje ze stosowania oraz czy nie żałujesz zakupu.

Dodaj ocenę lub dłuższą recenzję:

Imię
Ocena
Tytuł
Opinia

Sos Teriyaki 500 ml 1 szt., ST500 nabędziesz w sklepch

Przed wyborem miejsca, gdzie dokonasz zakupu Sos Teriyaki 500 ml 1 szt., ST500 koniecznie uwzględnij recenzje firmy, oraz dolicz ewentualny koszt wysyłki. Wszelkie szczegółowe zapytania, które dotyczą specyfikacji produktu adresuj prosto do sklepu lub producenta .