• Baton Frupp truskawka bez glutenu Celiko 10g (5900038003033) - Foto

Zdjęcia produktu

Wafelki i batoniki

Baton truskawka bez glutenu Celiko 10g (Frupp)

Opinie / recenzje

Brak danych

Podstawowe dane

  • Kategoria: Artykuły spożywcze » Wafelki i batoniki
  • Marka: Frupp
  • Numer EAN/GTIN: 5900038003033
  • Stan magazynowy: Produkt niedostępny
Więcej cech produktu

Skrócony opis

Baton Frupp truskawka bez glutenu Celiko, 10g Truskawki mają bardzo korzystne atrybuty lecznicze. Nasze babcie leczyły nimi grzybicę, trądzik i oparzenia słoneczne. Owoce te zawierają więcej...

Promocja dla Ciebie

Najlepsza cena w bazie: Brak produktu Oferta przygotowane przez sklep: Przejdź do sklepu Podobne produkty

W celu zaoferowania dobrej ceny zostało przejrzane zestawienie ogromnej ilości sklepów i hurtowni internetowych. Bardzo nam przykro, ale żaden partner nie posiada w magazynie na tę chwilę produktu Baton Frupp truskawka bez glutenu Celiko 10g (5900038003033). Stany magazynowe są aktualizowane real-time, zapraszamy za kilka minut.

Pełny opis Baton Frupp truskawka bez glutenu Celiko 10g (5900038003033)

Baton Frupp truskawka bez glutenu Celiko, 10g

Truskawki mają wyjątkowo dobre parametry lecznicze. Nasze babcie leczyły nimi grzybicę, trądzik i oparzenia słoneczne. Owoce te zawierają więcej witaminy C aniżeli cytryna, ale także witaminy A, B1, B2 i PP. Truskawki są ważne w diecie pań ze względu na żelazo, które broni przed anemią. Zawarte w truskawkach sole wapnia i fosforu wzmacniają kości i zęby. Truskawki polepszają pracę mięśni i usprawniają przemianę materii. Jedzenie ich jest rekomendowane przy schorzeniach wątroby, kamieniach moczowych, żółciowych, podagrze. Truskawka wspomaga przeciwdziałanie powstawaniu nowotworów.

składniki:
truskawki (26%), zagęszczone soki owocowe (ekstrakt z owoców drzewa karobowego, zagęszczony sok jabłkowy, zagęszczony sok z winogron), trehaloza, maltodekstryna, substancja żelująca:pektyny.

Wartość odżywcza w 100 g:
Wartość energetyczna 1578 kJ / 373kcal
Tłuszcz 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g
Węglowodany 85 g
w tym cukry 65 g
Błonnik 8,2 g
Białko 2,9 g
Sól* 0,03 g
* Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu
Zawartość polifenoli 500 mg/100g artykułu.
Wartość przeciętna uwzględniająca sezonową zmienność owoców.

Alergeny:
możliwa obecność soi, mleka, orzeszków ziemnych i orzechów laskowych

Sposób przechowywania:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Producent:
Celiko
św. Antoniego 71
61-359 Poznań
Polska

Parametry produktu

Kategoria

Wafelki i batoniki

Producent

Frupp

Rodzaj

Batoniki

Opinia użytkowników

-

Recenzje / opinie użytkowników

Jeśli miałeś okoliczność skorzystać z produktu Baton Frupp truskawka bez glutenu Celiko 10g (5900038003033) prześlij swoją opinię i ocenę. Poinformuj czy relacja jakości do ceny jest dla Ciebie na satysfakcjonującym poziomie, jakie są Twoje z korzystania, a także czy nie żałujesz zakupu.

Dodaj ocenę lub dłuższą recenzję:

Imię
Ocena
Tytuł
Opinia

Baton Frupp truskawka bez glutenu Celiko 10g (5900038003033) nabędziesz w sklepch

Przy wyborze miejsca, gdzie dokonasz zakupu Baton Frupp truskawka bez glutenu Celiko 10g (5900038003033) zapoznaj się z ocenami firmy, a także dolicz ewentualny koszt wysyłki i dostawy. Jakiekolwiek szczegółowe zapytania, które dotyczą specyfikacji produktu powinny być adresowane wprost do producenta Frupp lub sklepu.