Brak danych
komponentywoda, soja*, pszenica*, sól morska, koji (*certyfikowany organiczny) OPISSos Shoyu znamionuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym pasuje...
Aby dostarczyć Państwu najatrakcyjniejszą cenę została przejrzana kolekcja wielu sklepów oraz hurtowni online. Niestety, ale ani jeden z partnerów nie ma na stanie na tę chwilę produktu Sos Shoyu BIO 500ml. Stany magazynowe w sekcji Zdrowa żywność są odświeżane z kilkuminutowym opóźnieniem, zapraszamy później.
elementy
woda, soja*, pszenica*, sól morska, koji (*certyfikowany naturalny)
OPIS
Sos Shoyu cechuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym pasuje do dłuższego gotowania, najlepiej dodać go pod koniec przygotowania posiłku, by sos nie utracił specyficznego aromatu. Shoyu nadzwyczajnie komponuje się z piklami, w potrawach z woka, z ryżem, makaronem, sushi, sashimi i duszonymi warzywami. Towar pasteryzowany.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 254 kJ / 61 kcal
Tłuszcz - 0,10 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0 g
Węglowodany - 4,90 g
w tym cukry - 0 g
Białko - 9,60 g
Sól - 14 g
Jeśli udało Ci się korzystać z produktu Sos Shoyu BIO 500ml prześlij do nas opinię i ocenę. Poinformuj innych czy stosunek jakość / cena jest dla Ciebie satysfakcjonująca, jakie są Twoje wrażenia ze stosowania oraz czy nie żałujesz zakupu.
Podczas wyboru miejsca, gdzie dokonasz zakupu Sos Shoyu BIO 500ml uwzględnij recenzje firmy, oraz dodaj koszt wysyłki. Wszelkie szczegółowe zapytania dotyczące specyfikacji produktu powinny być adresowane wprost do sklepu lub producenta LIMA (makrobiotyka, kawy zbożowe, musli).