Sos Shoyu cechuje się lekkim alkoholowym posmakiem – jest to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania,...
Zobacz w sklepieSos Shoyu cechuje się lekkim alkoholowym posmakiem – jest to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym nadaje się do dłuższego gotowania,...
Zobacz w sklepieSos Shoyu charakteryzuje się lekkim alkoholowym posmakiem - jest to wynik fermentacji pszenicy. W związku z tym pasuje do dłuższego...
Zobacz w sklepieCykoria rozpuszczalna Bio. Nie zawiera kofeiny.
Zobacz w sklepieklasyczne Tamari stosowany jest do uwydatniania smaku duszonych mięs, zup, makaronów, smażonych warzyw, dressingów, marynat. Nadzwyczajny...
Zobacz w sklepieSos sojowy Tamari 50% mniej soli, bezglutenowy. Produkt pasteryzowany.
Zobacz w sklepieSos sojowy Tamari 50% mniej soli, bezglutenowy. Produkt pasteryzowany.
Zobacz w sklepie