Odtłuszczone, mielone ziarna lnu. Wysoka zawartość białka i błonnika.
Zobacz w sklepieekologiczna fasolka biała Jaś jest niezwykle znana jako główny popularnej na polskich stołach "fasolki po bretońsku". Perfekcyjnie...
Zobacz w sklepiePestki dyni można zastosować pod różnorodną postacią w gastronomii. Pestki stosuje się do rozmaitych potraw począwszy od przekąski,...
Zobacz w sklepieSok posiada jasnoczerwoną barwę i wyrazisty smak.
Zobacz w sklepieSoczewica zielona to artykuł bardzo popularny wśród wegan i wegetarian. Przygotowuje się ją na dużo przeróżnych sposobów. Jednak do...
Zobacz w sklepiekomponenty organiczny sok z aceroli (100 %)OPIS Sok NFC - nie z koncentratu. Sok o lekko gęstej konsystencji, delikatnie kwaskowy....
Zobacz w sklepieSok z czarnego bzu to wyjątkowy sok o lekko kwaskowym posmaku oraz o naturalnej czarnej barwie.
Zobacz w sklepie