Mąka z tapioki to prosto strawne węglowodany (ok. 90%) i odrobina białka. Tapioka jest produktem zdrowym i całkowicie roślinnym. Nie...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa biała TBL 630 Mąka z pszenicy orkisz biała TBL 630 - powstała z przemiału ziarna orkiszu, kolor biały standardowy dla...
Zobacz w sklepieBIO Mąka jaglana Mąkę jaglaną uzyskuje się z obłuszczonego ziarna prosa. Jej delikatny smak i lekko orzechowy aromat powoduje,wyśmienicie...
Zobacz w sklepieMąka kukurydziana jest otrzymywana poprzez zmielenie ziaren kukurydzy. Mąka kukurydziana jest żółtego koloru, dlatego nadaje potrawom...
Zobacz w sklepieBIO mąka kokosowa to mały proszek uzyskiwany z miąższu orzecha kokosowego. Znamionuje się lekkim posmakiem i aromatem kokosa, jednak...
Zobacz w sklepieMąka jaglana Mąka jaglana jest wykonana w procesie mielenia kaszy jaglanej, która z kolei powstaje z prosa. Pomimo tego, iż mąka ta...
Zobacz w sklepieMąka żytnia wariant 580 - powstaje w wyniku rozdrobnienia całych ziarniaków żyta. W porównaniu do mąki pszennej zawiera znacznie więcej...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa wariant 1850 ( 180 ) Mąka orkiszowa - powstała z orkiszu, nie miała naruszonej łupiny broniącej jądro ziarna przed wszelkimi...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa rodzaj 1850 ( 180 ) Mąka orkiszowa - powstała z orkiszu, nie miała naruszonej łupiny chroniącej jądro ziarna przed wszelkimi...
Zobacz w sklepieMąka kukurydziana jest otrzymywana przez zmielenie ziaren kukurydzy. Mąka kukurydziana jest żółtego koloru, dlatego nadaje potrawom...
Zobacz w sklepieMąka kukurydziana jest otrzymywana poprzez zmielenie ziaren kukurydzy. Mąka kukurydziana jest żółtego koloru, dlatego nadaje potrawom...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa biała TBL 70-80 (700) Mąka orkiszowa - otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Mąka może...
Zobacz w sklepieMąka kukurydziana jest otrzymywana poprzez zmielenie ziaren kukurydzy. Mąka kukurydziana jest żółtego koloru, dlatego nadaje potrawom...
Zobacz w sklepietowar bezglutenowy Skrobia kukurydziana pozyskiwana jest z białych pręcików kukurydzy. Ma postać białego proszku, bez zapachu i smaku....
Zobacz w sklepieBIO Mąka orkiszowa biała TBL 70-80 Mąka orkiszowa - otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Mąka może być...
Zobacz w sklepieartykuł bezglutenowy Skrobia kukurydziana pozyskiwana jest z białych pręcików kukurydzy. Ma postać białego proszku, bez zapachu i smaku....
Zobacz w sklepienaturalna mąka z płaskurki ze świeżego pełnego przemiału ziarna płaskurki naturalnej. Typ 2000. Komponenty: świeżo zmielona pelnoziarnista...
Zobacz w sklepieMąka pszenna razowa typ 1850 zawiera więcej części mineralnych, błonnika i witamin z grupy B niżeli inne mąki pszenne. Stosowana jest...
Zobacz w sklepietowar bezglutenowy Skrobia kukurydziana pozyskiwana jest z białych pręcików kukurydzy. Ma postać białego proszku, bez zapachu i smaku....
Zobacz w sklepieMąka sojowa otrzymywana jest ze zmielonych ziaren soji. Idealnie konsoliduje zupy i sosy. Informacja o alergenach: W zakładzie są pakowane...
Zobacz w sklepieMąka pszenna wariant 500 elementy: pszenica 100%. Mąka pszenna rodzaj 500 zwana jest także mąką tortową i użytkowana jest z zasady...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa razowa otrzymywana jest z pełnego przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Znakomicie pasuje do produkcji ciemnego...
Zobacz w sklepieMąkę jęczmienną uzyskuje się poprzez zmielenie ziarniaków jęczmienia. Jest bogata w kwas foliowy, beta karoten oraz witaminy z grupy...
Zobacz w sklepienaturalna mąka z płaskurki ze świeżego pełnego przemiału ziarna płaskurki naturalnej. Typ 2000. Komponenty: świeżo zmielona pelnoziarnista...
Zobacz w sklepieelementy: żyto 100%. Mąka żytnia rodzaj 720 (pytlowa) to zmielone kilka razy ziarna żyta, które następnie zostały przesiane poprzez...
Zobacz w sklepieelementy: żyto 100%. Mąka żytnia typ 720 (pytlowa) to zmielone kilka razy ziarna żyta, które następnie zostały przesiane poprzez pytel....
Zobacz w sklepieMąka z tapioki to z łatwością strawne węglowodany (ok. 90%) i odrobina białka. Tapioka jest produktem zdrowym i w całości roślinnym....
Zobacz w sklepieBIO Mąka pszenna pełnoziarnista typ 1850 BIO mąka pszenna wariant 1850 posiada pokaźne ilości białka, błonnika oraz węglowodanów. Dostarcza...
Zobacz w sklepieBIO Mąka pszenna pełnoziarnista rodzaj 1850 BIO mąka pszenna rodzaj 1850 zawiera obszerne ilości białka, błonnika i węglowodanów. Dostarcza...
Zobacz w sklepieBIO Mąka orkiszowa biała TBL 70-80 Mąka orkiszowa - otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Mąka może być...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa biała TBL 630 Mąka z pszenicy orkisz biała TBL 630 - powstała z przemiału ziarna orkiszu, kolor biały typowy dla mąki....
Zobacz w sklepieMąka żytnia organiczna oczyszczona otrzymana z pełnego ziarna żyta artykuł z upraw naturalnych. BIO mąka żytnia jest wyjątkowo dobrym...
Zobacz w sklepieMąka grochowa powstaje w wyniku zmielenia ziaren grochu. Idealna do zastosowania jako dodatek do zup (w głównej mierze grochówki) czy...
Zobacz w sklepieMąka jaglana Mąka jaglana jest tworzona w procesie mielenia kaszy jaglanej, która z kolei powstaje z prosa. Pomimo tego, że mąka ta...
Zobacz w sklepieMąka sojowa otrzymywana jest ze zmielonych ziaren soji. Nadzwyczajnie jednoczy zupy i sosy. Informacja o alergenach: W zakładzie są...
Zobacz w sklepieKasztany jadalne – za sprawą mąki kasztanowej – są jednym z ważniejszych składników diety bezglutenowej. Przepysznym, bogatym w składniki...
Zobacz w sklepieOrzechy są nieprzeciętnym źródłem witaminy E, która wspomaga układ nerwowy i będąc przeciwutleniaczem powiększa oporność naszego organizmu...
Zobacz w sklepieMąka pszenna rodzaj 500 elementy: pszenica 100%. Mąka pszenna typ 500 zwana jest także mąką tortową i wykorzystywana jest z reguły...
Zobacz w sklepieMąka gryczana z kaszy gryczanej niepalonej Mąka gryczana powstaje w wyniku przemiału ziaren gryki. Standardowy dla mąki gryczanej jest...
Zobacz w sklepieMąka owsiana uzyskujemy z ziaren owsa. Typowy dla mąki owsianej jest kremowy odcień i orzechowy posmak. Użytkowana typowo do wypieków...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa biała TBL 70-80 (700) Mąka orkiszowa - otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Mąka może...
Zobacz w sklepieMąka gryczana powstaje w wyniku przemiału ziaren gryki. Specyficzny dla mąki gryczanej jest gorzki posmak i szarobrązowy kolor. Jest...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa biała TBL 70-80 (700) Mąka orkiszowa - otrzymywana jest z przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Mąka może...
Zobacz w sklepieMąka orzechowa, genialny dodatek do wszystkiego typu wypieków domowych i nie tylko. Orzechy ziemne (arachidowe) to roślina strączkowa,...
Zobacz w sklepieskładniki: żyto 100%. Mąka żytnia rodzaj 720 (pytlowa) to zmielone kilka razy ziarna żyta, które następnie zostały przesiane poprzez...
Zobacz w sklepieskładniki: Mąka Teff 100%. Miłka abisyńska znana również pod nazwą trawy abisyńskiej, teff i tef jest gatunkiem rośliny zbożowej z...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa razowa 2000 Mąka orkiszowa razowa otrzymywana jest z pełnego przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Świetnie...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa biała TBL 630 Mąka z pszenicy orkisz biała TBL 630 - powstała z przemiału ziarna orkiszu, kolor biały standardowy dla...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa razowa 2000 Mąka orkiszowa razowa otrzymywana jest z pełnego przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Perfekcyjnie...
Zobacz w sklepieMąka orzechowa, nadzwyczajny dodatek do wszystkiego rodzaju wypieków domowych i nie tylko. Orzechy ziemne (arachidowe) to roślina strączkowa,...
Zobacz w sklepieMąka pszenna razowa wariant 1850 posiada więcej elementów mineralnych, błonnika i witamin z grupy B aniżeli inne mąki pszenne. Użytkowana...
Zobacz w sklepieMąka żytnia razowa 2000 jest wyjątkowo dobrym źródłem tłuszczów, błonnika spożywczego, cukrów, witamin - witamina z grupy B (witamina...
Zobacz w sklepieMąka żytnia razowa 2000 jest nad wyraz korzystnym źródłem tłuszczów, błonnika spożywczego, cukrów, witamin - witamina z grupy B (witamina...
Zobacz w sklepieMąka żytnia razowa 2000 jest niezwykle prawidłowym źródłem tłuszczów, błonnika spożywczego, cukrów, witamin - witamina z grupy B (witamina...
Zobacz w sklepieMąka gryczana z kaszy gryczanej niepalonej Mąka gryczana powstaje w wyniku przemiału ziaren gryki. Charakterystyczny dla mąki gryczanej...
Zobacz w sklepieKasztany jadalne – za sprawą mąki kasztanowej – są jednym z ważniejszych elementów diety bezglutenowej. Przepysznym, bogatym w elementy...
Zobacz w sklepieMąka żytnia naturalna oczyszczona otrzymana z pełnego ziarna żyta produkt z upraw ekologicznych. BIO mąka żytnia jest niezwykle dobrym...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa razowa otrzymywana jest z pełnego przemiału oczyszczonych ziaren pszenicy orkisz. Nieprzeciętnie nadaje się do produkcji...
Zobacz w sklepieMąka ryżowa Mąka ryżowa uzyskiwana jest z ryżu (białego, brązowego). Stosujemy przeważnie do wypieku pieczywa i produkcji papieru ryżowego....
Zobacz w sklepieMąka kukurydziana jest otrzymywana przez zmielenie ziaren kukurydzy. Mąka kukurydziana jest żółtego koloru, dlatego nadaje potrawom...
Zobacz w sklepienaturalna mąka z samopszy ze świeżego pełnego przemiału ziarna samopszy naturalnej. Komponenty: mąka z samopszy* (100%) *z rolnictwa...
Zobacz w sklepieMąka pszenna rodzaj 500 składniki: pszenica 100%. Mąka pszenna typ 500 zwana jest także mąką tortową i użytkowana jest przede wszystkim...
Zobacz w sklepieMieszanka mąk ze świeżego pełengo przemiału ziarna: samopszy, płaskurki i orkiszu naturalnego. Nadzwyczajna do domowych wypieków. Elementy:...
Zobacz w sklepieMąka żytnia wariant 580 - powstaje w wyniku rozdrobnienia całych ziarniaków żyta. W porównaniu do mąki pszennej zawiera widocznie więcej...
Zobacz w sklepieMąka sojowa otrzymywana jest ze zmielonych ziaren soji. Nieprzeciętnie integruje zupy i sosy. Informacja o alergenach: W zakładzie...
Zobacz w sklepieMąka owsiana uzyskujemy z ziaren owsa. Charakterystyczny dla mąki owsianej jest kremowy kolor i orzechowy posmak. Używana zwykle do...
Zobacz w sklepieMąka gryczana z kaszy gryczanej niepalonej Mąka gryczana powstaje w wyniku przemiału ziaren gryki. Charakterystyczny dla mąki gryczanej...
Zobacz w sklepieMąka gryczana powstaje w wyniku przemiału ziaren gryki. Typowy dla mąki gryczanej jest gorzki posmak i szarobrązowy kolor. Jest to...
Zobacz w sklepieOrzechy są wyśmienitym źródłem witaminy E, która wspomaga układ nerwowy i będąc przeciwutleniaczem zwiększa oporność naszego organizmu...
Zobacz w sklepieBIO mąka kokosowa to znikomy proszek uzyskiwany z miąższu orzecha kokosowego. Znamionuje się lekkim posmakiem i aromatem kokosa, jednak...
Zobacz w sklepieMąka żytnia rodzaj 580 - powstaje w wyniku rozdrobnienia całych ziarniaków żyta. W kontraście do mąki pszennej posiada pokaźnie więcej...
Zobacz w sklepieMąka grochowa powstaje w wyniku zmielenia ziaren grochu. Znakomita do użycia jako dodatek do zup (przede wszystkim grochówki) czy jako...
Zobacz w sklepieMąka ryżowa Mąka ryżowa uzyskiwana jest z ryżu (białego, brązowego). Stosujemy z reguły do wypieku pieczywa i produkcji papieru ryżowego....
Zobacz w sklepieBIO Mąka jaglana Mąkę jaglaną uzyskuje się z obłuszczonego ziarna prosa. Jej delikatny smak i lekko orzechowy aromat sprawia,perfekcyjnie...
Zobacz w sklepieMąka orkiszowa typ 1850 ( 180 ) Mąka orkiszowa - powstała z orkiszu, nie miała naruszonej łupiny chroniącej jądro ziarna przed wszelkimi...
Zobacz w sklepieMąka jaglana Mąka jaglana jest wytwarzana w procesie mielenia kaszy jaglanej, która z kolei powstaje z prosa. Pomimo tego, iż mąka...
Zobacz w sklepieMąka z tapioki to łatwo strawne węglowodany (ok. 90%) i odrobina białka. Tapioka jest produktem zdrowym i w całości roślinnym. Nie...
Zobacz w sklepieMąka ryżowa Mąka ryżowa uzyskiwana jest z ryżu (białego, brązowego). Stosujemy przeważnie do wypieku pieczywa i produkcji papieru ryżowego....
Zobacz w sklepieMąkę jęczmienną uzyskuje się poprzez zmielenie ziarniaków jęczmienia. Jest bogata w kwas foliowy, beta karoten oraz witaminy z grupy...
Zobacz w sklepienaturalna mąka z samopszy ze świeżego pełnego przemiału ziarna samopszy ekologicznej. Składniki: mąka z samopszy* (100%) *z rolnictwa...
Zobacz w sklepieOrzechy są doskonałym źródłem witaminy E, która wspomaga układ nerwowy i będąc przeciwutleniaczem powiększa wytrzymałość naszego organizmu...
Zobacz w sklepieMieszanka mąk ze świeżego pełengo przemiału ziarna: samopszy, płaskurki i orkiszu organicznego. Wyśmienita do domowych wypieków. Komponenty:...
Zobacz w sklepiekomponenty: Mąka Teff 100%. Miłka abisyńska znana również pod nazwą trawy abisyńskiej, teff i tef jest gatunkiem rośliny zbożowej z...
Zobacz w sklepie